Wat biedt Krugerparkgids?

Een safari in Afrika is geen alledaagse bezigheid. Krugerparkgids helpt je van je safari een onvergetelijke belevenis te maken.

Vaak is een safari een bijzondere vakantie die al wat langer op je bucket list staat. Het Krugerpark als safaribestemming ligt dan voor de hand. Het park is goed te bereiken en te berijden, kent een grote diversiteit aan dieren en landschappen, en biedt je tal van mogelijkheden je safari vorm te geven. En daarnaast heeft Zuid-Afrika nog veel meer te bieden. Om je te helpen uit de hoeveelheid mogelijkheden de voor jou passende keuzes voor je safari en eventueel daarop aansluitende reis te maken is er Krugerparkgids.

Wat moet je je bij een safari door het Krugerpark voorstellen? Is het Krugerpark wel echt iets voor je? Waar en wanneer heb je de meeste kans de dieren te zien die je niet wilt missen? Wat moet er praktisch geregeld worden en waar moet je allemaal rekening mee houden? Is het wel veilig met al die wilde dieren?

Ik ben Egon Berendsen, je Krugerparkgids. Met mijn boek Op safari door het Krugerpark krijg je een idee wat zo’n safari inhoudt. Ik kan je vervolgens helpen bij je verdere oriëntatie naar een safari in het Krugerpark in Zuid-Afrika. Ik bied je tevens advies op maat bij zaken met betrekking tot je daadwerkelijke safari. Bovendien begeleid ik je op jouw verzoek ook ter plaatse door het Krugerpark. Als Krugerparkgids leid ik je met plezier, onafhankelijk en zonder veel kosten door de antwoorden op al je vragen en door het Krugerpark zelf, zodat je inderdaad die onvergetelijke ervaring in het Krugerpark zal kunnen beleven.

Neem vrijblijvend contact op