Maatadvies voor je Krugerparkreis

Wil je op safari in het Krugerpark? Ik adviseer je graag over de keuzes die passen bij jouw wensen en mogelijkheden, en over jouw safari.

Je weet hoe lang je naar het park toe wil, wat je daar vooral zou willen beleven, en welk budget je daarvoor beschikbaar hebt. Welke keuzes voor je safari passen dan het beste bij je wensen, bij je budget en bij de mensen met wie je samen op safari gaat? Houd je van een volledig verzorgde safari of trek je er liever zelf op uit? Regel je je safarireis zelf of laat je dat over aan een reisorganisatie? Wil je luxe en comfort of vind je een eenvoudig verblijf meer passen bij je safari? Staat de Big Five op je wensenlijstje, ben je vooral geïnteresseerd in vogels, of gaat het je om de natuur in het algemeen? En wil je aansluitend aan je safari nog andere delen van Zuid-Afrika bezoeken?

Ik adviseer je op maat om tot de voor jou best passende safarireis te komen. De voor jou relevante aspecten van je safari door het Krugerpark neem ik in ongeveer twee uur met je door. Daarna kun je met een gerust hart je safarireis naar het Krugerpark gaan regelen.

Net als bij het oriëntatiegesprek zijn de kosten voor het adviesgesprek € 60 (exclusief reiskosten). Als je bij het adviesgesprek ook het boek wilt ontvangen, zijn de kosten € 90 (het boek kost € 37,95). Wil je dit maatwerkadvies van Krugerparkgids ontvangen, neem dan contact op voor een afspraak.

Ik wil graag een adviesgesprek