Begeleiding tijdens je Krugerparksafari

Je wilt op Krugerparksafari, maar trekt liever niet op eigen houtje het park rond. Je wilt graag begeleiding. Ik kan je die bieden.

Verblijf in luxere lodges in het Krugerpark en de aangrenzende privé parken is meestal inclusief begeleiding, maar vrij prijzig en beperkt tot de omgeving van de lodge. Vanuit de Krugerparkrestcamps kun je onder begeleiding op ochtend-, avond- en nachtsafari. De begeleiding is goed en de kosten zijn billijk. Alleen ben je niet verzekerd van een plaats en liggen de safaritijden vast. Ook kun je van buiten het park privé safariritten regelen met ook een aantal nadelen.

Er is nog een mogelijkheid. Ik begeleid jou en je gezelschap op je Krugerparksafari. Je profiteert dan van mijn ervaring (zie Over Krugerparkgids) en je kunt je concentreren op het spotten van dieren en het genieten van de omgeving. De begeleiding wordt aangepast aan je wensen. Wil je de hele dag door het park trekken of alleen ’s ochtends of ’s middags, wil je een dag in het restcamp blijven en genieten van het uitzicht vanaf het restaurantterras, wil je ook graag een wandel- of nachtsafari maken, wil je het hele Krugerpark doortrekken of alleen bepaalde delen? Wil je opgehaald worden van het vliegveld in Nelspruit of Skukuza?

De kosten zijn afhankelijk van wat je aan begeleiding wilt, voor hoeveel dagen en in welke vorm. Kosten zullen waarschijnlijk lager zijn dan die van een privé safari. Wil je meer weten over de persoonlijke begeleiding van Krugerparkgids, neem dan contact op.

Contact opnemen