Boek Op safari door het Krugerpark

In mijn boek Op safari door het Krugerpark (2e uitgebreide en gewijzigde druk) geef ik je een indruk van wat je in het Krugerpark kunt beleven.

Het boek biedt je een eerste verkenning van het Krugerpark. Ik neem je mee op een aantal van mijn tochten en op door bewapende rangers begeleide ochtend-, avond- en wandelsafari’s. Ik beschrijf wat je voor moois vanuit restcamps kunt zien, en welke landschappen en grote rivieren er zijn. Ik vertel je over natte zomers en droge winters, en welke effecten die hebben op het landschap en de dieren.

Wat je tegenkomt is iedere keer weer een verrassing. Stel je eens voor dat voor je een python over de weg kronkelt, je bij een wandelsafari een neushoorn tot op 25 meter nadert, een luipaard uit een boom springt als je aan komt rijden of je kijkt hoe tientallen wevers hun bolvormige nesten bouwen. Het kan allemaal.

In een apart hoofdstuk geef ik praktische tips over verblijf in en rondtrekken door het park, over fotograferen en filmen, over gezondheid en natuurlijk over voor- en napret. Uiteraard bevat het boek praktische tips, een uitgebreid (foto-)overzicht van zoogdieren, vogels en reptielen, en een kaart met wegen en restcamps in het Krugerpark.

Je kunt alvast een kijkje nemen op een paar bladzijden van Op safari door het Krugerpark. Het boek kun je bestellen bij fysieke en online boekwinkels en direct bij de uitgever, Libris Venstra

Koop het boek