Oriëntatie op het Krugerpark

Wil je het Krugerpark toegespitst op je eigen situatie verkennen? Ik kom graag bij je langs om je te helpen bij je verdere oriëntatie.

Aan de hand van je vragen en wensen vertel ik je over het Krugerpark. Ik laat je tal van foto’s en filmpjes zien. Je komt te weten wat voor verblijfsmogelijkheden er zijn in en om het park, op welke manieren je rond kunt trekken, welke dieren je zoal waar tegen kunt komen, wat je in de verschillende jaargetijden kunt verwachten, en waar het voor jou fijn toeven is.

Ook de mogelijkheden die Zuid-Afrika je verder kan bieden, passeren desgewenst de revue, bijvoorbeeld de Panorama-route westelijk van het Krugerpark, walvissen spotten, lunchen in de hoogste pub in Afrika, de wijn- en tuinroute, een bezoek aan de cel van Nelson Mandela op Robbeneiland.

Voorafgaand aan mijn bezoek hoor ik graag wat je zou willen weten, wat je vragen zijn en wat je zou willen zien. Op die manier kan ik je een beeld geven van de verschillende aspecten van het Krugerpark waar je  belangstelling naar uit gaat. Voor € 60 (exclusief reiskosten) kom ik hiervoor ongeveer twee uur bij je langs. Als je bij het oriëntatiegesprek ook mijn boek over het Krugerpark wilt ontvangen, zijn de kosten € 90 (het boek kost € 37,95). Heb je belangstelling voor een verdere verkenning van het Krugerpark toegespitst op jouw vragen neem dan contact op

Ik wil graag een oriëntatiegesprek